Nu am explicat niciodată în scris de ce îmi place atât de mult să fotografiez nunți și evenimente. Astăzi împărtășesc cu voi puțin din aceste informații, reale și brute explicându-va de ce o fac și de ce mă face atât de fericită acest lucru.

De fiecare dată când întâlnesc un cuplu nou inima îmi bate atât de tare și sunt foarte entuziasmată că pot ascultă povestea lor, că le pot descoperi personalitatea, iubirea și conexiunea.

Fotografierea unui cuplu este o poveste reală, vie, plină de iubire care se întâmplă în față ochilor mei și nu pot explică prin cuvinte bucuria pe care o simt.

Am să povestesc pe larg într-o postare viitoare despre fiecare etapă, despre lucrurile pe care le fac pentru cuplurile mele și despre cum ajungem să fim atât de conectați unii cu ceilalți. Până atunci, va povestesc puțîn despre aventură noastră in Toscana.

A fost una dintre cele mai lungi aventuri de genul făcute de mine vreodată. Am plecat 5 zile alături de Mihai și Daniela în Toscana, am mers zilnic 60-70 de km în căutarea și descoperirea unei noi locații pe care mirele ( Mihai ) o avea deja bine gândită și organizată. Recunosc cu mâna pe inima că atunci când fotografiez în natură și verdeață, aer liber mă simt liberă și sălbatică. În schimb, atunci când mă văd înconjurată de clădiri, mă panichez puțin și încerc să caut câmpia, dealurile și munții.

Toscana noastră a fost despre ambele lucruri, despre câmpie și verdeață, dealuri și natură, dar și despre clădiri, monumente și străduțe cu istorie.
Leave A

Comment