In postarea de astazi va prezint familia Ionascu : Sorana, Valentin si Achim.

Nu postez des articole pe blog cu sesiuni de familie, insa am sa incerc sa dezvolt un obicei, atunci cand in spate exista o poveste frumoasa. 

Stiti bine cat imi plac povestile si oamenii, de aceea am sa va introduc putin in lumea celor trei. 

Sorana si Valentin, doi oameni responsabili de multa bucurie pe care o aduc in sufletele si casele oamenilor. Doi oameni care daruiesc experiente extroardinare. Arhitecti, simpatici, pasionati, devotati si foarte muncitori. Pe Valentin il vedeti la Tv, facand parte din proiectul frumos: Visuri la Cheie, iar pe Sorana o vedeti la evenimentele frumoase pe care le organizeaza alaturi de super-super team-ul Wedding Details. Iar Achim, este bucuria si rodul iubirii lor. Un copil de care te indragostesti si care cucereste cu spontaneitatea si veselia lui.

In fiecare an, cei doi ( cei trei ) sarbatoresc Casatoria / Familia / Iubirea printr-o sesiune foto. Din fericire, anul 6 respectiv Nunta de Fier a fost sarbatorita alaturi de mine. Zic din fericire pentru ca am avut ocazia sa ii cunosc si sa fotografiez ceva atat de important pentru cei 3.

Nu stiu daca din cele prezentate de mine veti deduce ca aveti nevoie de un arhitect, de un wedding planner, sau de o sesiune aniversara, insa sper sa va placa familia Ionascu cel putin la fel de mult cat imi place mie. 

 

Nu ar fi fost atat de faina sesiunea noastra fara implicarea: @AtelierDual, @CharminkCalligraphy, @BogdanStoian, @AmaliaDraghici, @FabricaDeLitere

Leave A

Comment