Craciunul este perioada aceea mult asteptata din an, iubita si adorata, pentru care fiecare dintre noi se pregateste, se inarmeaza cu rabdare, bunatate si magie.

Cred ca amintirile voastre sunt importante, iar in perioada ce urmeaza am pregatit pentru voi un set mai mare de date disponibile in minunata locatie Blossom, in care voi fotografia pentru a treilea an, oameni, povesti si iubire: Familii fericite, copilasi astamparati si neastamparati, insa toti minunati si dragi mie.

Vom canta, ne vom juca si va voi fotografia asa cum stiu eu cel mai bine, cu pasiune si din dragoste pentru fotografie, pentru voi si pentru amintirile voastre.

Nu va promit multe lucruri, decat acestea:

?Vom petrece impreuna 45 de minute, in siguranța ( spațiul va fi dezinfectat si igienizat înainte de fiecare sesiune in parte ), iar voi veti primi 60 de imagini superbe cu voi ( in termen de maxim 7 zile ).

 

? O locatie superba atat la interior cat si la exterior ( ședințele pot fi realizate in interior si exterior ), igienizata si pregătită pentru fiecare dintre voi. 


? Zâmbete largi ( care vor fi putin vizibile, prin masca ), insa sincere si călduroase. 
? Locatia permite accesul familiilor mari ( 4,5 copilasi ), fiind suficient spațiu pentru a va multumi pe toti. 


? Voi lasa 25 de minute pauza intre sesiuni, pentru igienizare si pentru a va proteja de întâlnirea cu următorii clienți programați.

Costul acestei sesiuni este de 900 lei pentru perioada 9 – 13 decembrie  1100 lei pentru perioada 16-18 decembrie. 

Programarile si rezervarile se fac in privat pe pagina de Facebook sau completând formularul de mai jos : www.fb.com/madas.ro sau instagram: www.instagram.com/madaswedd 

Leave A

Comment