Workshopul Madas realizat la mare a venit ca o reala binecuvantare in viata mea de artist de pana acum. Obisnuita fiind sa fotografiez oameni faini in cele mai importante momente din vietile lor, am incercat sa pun accent pe sesiunea foto alaturi de alti 12 fotografi talentati si sa ii incurajez sa vada simplitatea din lucruri si frumusetea din oameni.

Nu pot sa zic ca a fost usor sa fotografiez cuplul ales pentru acest workshop alaturi de alte 12 forte creatoare, insa a fost cu siguranta o experienta extraordinara.

Am discutat despre BUCURIE si ENTUZIASM, despre ASTEPTARI si CURAJ, despre momente incredibile si despre cat de faina este aceasta activitate a noastra si cat de multa incarcatura emotionala exista in vietile noastre.

Va las atasat aici o parte din introducerea pe care am pregatit-o pentru cei 12 fotografi prezenti la workshop ( caci da, am sa predau o intreaga serie de materiale ca urmare a workshopului, care sa le fie de ajutor pentru viitor ):

¨ Înainte de orice început, vreau sa iti Multumesc ca ai fost alaturi de mine si ca, pe lângă toată aventura pe care am avut-o  impreuna,  ești cel ce a contribuit la primul workshop realizat de mine ( Madas ), un workshop al bucuriei si al entuziasmului, din care sper sa pleci câștigat 100 %, cu multă energie pe care sa o aloci in fotografia ta cea frumoasa si cu multă tărie sa faci fata provocărilor ce vor apărea pe parcurs.

Suntem probabil atat de diferiți si totodata atat de apropiați si asemănători. Posibil ca nu toată informația dăruită de mine sa fie pe stilul si personalitatea ta, insa sper din inima ca vei privi si vei accepta aceste informații ca pe un lucru constructiv si pozitiv, pe care sa il accesezi atunci cand consideri ca te vor ajuta.

Poate ca nu realizezi, insa avem multe luvruri in comun. Suntem aventurieri, cautatori de oameni, de lumina, de zambete si de povesti care de’abia asteapta sa fie fotografiate si povestite. Cautam permament mai mult, mai bine si mai frumos. ¨

Multumirile merg catre toti acesti faini fotografi plus:

Cuplul fotografiat: Daniel & Lorena

Floristica si decor: Sara Events

Rochia de mireasa: Patricia Bride

Video ( care va fi public in scurt timp ) : Adrian Nitu

Invitat special ( om bucuros si plin de resurse ) : Silviu Popovici

Documentarea worlshopului : Gabriel Scripnicu

Leave A

Comment