Mentoring & Workshop 1:1 • Madas | Destination Wedding Photographer

In cel mai simplu mod posibil iti marturisesc ca ADOR SA AJUT ALTE PERSOANE CREATIVE sa isi gaseasca drumul si sa se dezvolte in directia dorita de ei.

Daca esti aici, inseamna ca sunt elemente care ti-au placut in activitatea mea si m-as bucura mult sa avem ocazia sa lucram impreuna, ca TIE sa iti fie mai bine si mai frumos, in lumea magica a fotografiei de eveniment / elopement / cuplu / familie.

Investitia in tine este cea mai puternica atunci cand alegi cu tot sufletul sa accepti informatiile si sa pui in practica energia pozitiva pe care o primesti.

1- In acest workshop MAGIC 1:1 vom aborda toate subiectele care sunt de interes pentru tine, cu aplicabilitate imediata in cadrul unei sesiuni foto realizata in aceeasi zi ( dupa amiaza ) sau intr-o zi separata, alaturi de un cuplu Mire si Mireasa.
2- Vom parcurge absolut totii pasii pe care eu ii am in procesul de selectie si editare ( inclusiv partea de preview pe care o predau in aceeasi zi )
3- Presetul folosit de mine va deveni USTENSILA ta de baza in procesul de editare. ( vei avea acces la el si te voi ajuta sa il customizezi astfel incat sa devina aplicabil pentru tine )
4- Participarea la un EVENIMENT REAL alaturi de mine ( ceremonie civila / nunta / botez ) pentru a vedea indeaproape cum se intampla MAGIA si cum ajung la rezultatele dorite.
Fara secrete, fara emotii si cu multa BUCURIE.
– 600 euro
Skype / Zoom mentoring – conversatie de 1h:30 min – 100 euro

Acest dream job al nostru, este de o frumusete si de o putere incredibila, atunci cand alegem sa investim constant in noi si sa ne dezvoltam orizonturile.

Photo session mentoring – mentoring in cadrul unei sesiuni foto realizata impreuna. Te voi ghida pas cu pas si vom aborda toate posingurile si micile mele detalii. – 300 euro

Sunt cu drag si bucurie aici pentru tine si m-as bucura sa pot fi un mic element din evolutia ta extraordinara.