Saptamanile trecute Giulia a venit catre mine cu o solicitare un pic diferita: Sa organizam o sesiune foto aniversara surpriza, pentru Marian. Un Save The Date despre care nu discutasera acasa si pe care si-l doreau amandoi. Dupa discutii lungi despre culori, elemente si lucruri care ii reprezinta, am stabilit ca cel mai dragut mod de a-i oferi un cadou partenerului este rezultatul sesiunii foto, nu sesiunea in sine. Un album foto care sa contina adevaratul cadou: iubirea lor in imagini si o sumedenie de cuvinte frumos alese si asezate in pagina, pentru El.

Mai jos, va puteti bucura de povestea lor de dragoste realizata in locatia minunata The White Loft si de o mica parte din scrisorica Giuliei.

Giulia catre Marian: Atât de des îmi vine să țip a dragoste… Pentru tine. Îmi vine să mă urc pe un vârf de orice să îmi exprim dragostea. Îmi vine să iau o portavoce să îmi cânt sentimentele. De altfel, știi că nu am nevoie de vreo zi specială în care să îmi exprim emoțiile. Nici nu e nevoie. Știu că este perfect să mi le exprim zilnic. Pentru că îmi face bine. Pentru că ne face bine… …iubesc modul in care ma privesti. Iubesc faptul ca pot fi eu insami in preajma ta. Iubesc felul in care ma poti privi.Sau felul in care ma pot uita in ochii tai pentru a sti ca ma iubesti din toata inima. Iubesc faptul ca apreciezi ceea ce iti ofer si ma iubesti pentru cine sunt. Iubesc sa te vad si sa te aud cantand la pian.Iubesc ca impartim aceasi pasiune.

…ne-am gasit dupa lungi cautari si sper ca vom face orice pentru a ramane impreuna. Promit sa fiu prietena ta cea mai buna,sufletul tau pereche, sustinatorul tau,muza ta si tot ce vei avea nevoie.Promit sa te iubesc, sa te tin de mana in orice moment.

O mica parte din albumul lor de poveste: ⬇️

Ps: Omuletii acestia sunt faini de la inceput pana la sfarsit. Genul de cuplu pe care iti doresti sa il tot fotografiezi. Sunt naturali, spontani, frumosi si rad cu gura pana la urechi. ?

Leave A

Comment