Anul acesta mi-am propus să aloc mai mult timp în direcția informării potențialilor clienți ( și prieteni ), astfel încât, atunci când alegeți să colaborați cu oamenii potriviți pentru voi, să știți că ați ales DIN SUFLET și cu inima deschisa, astfel încât evenimentul vostru să fie PERFECT pentru voi. Să aveți cele mai frumoase și relevante imagini de la nunta voastră ( plusez puțin aici, căci sunteți pe o pagina dedicata fotografiei de eveniment ), cel mai fain video care vă povestește frumos evenimentul, cea mai tare petrecere ( cu cele mai mișto trăiri și momente ) și evident, toate acestea se întâmplă după ce organizarea dinainte a fost super bine făcută.

Un aspect important este RESEARCH-ul. Căutați, inspirați-vă, regăsiți-vă în activitățile oamenilor, căutați factorul uman dincolo de postări frumoase și care promit mult. Căutați să aveți o colaborare umana și profesionala, la cel mai înalt nivel, astfel încât să simțiți că vă sunt alaturi cei mai buni prieteni, nu doar simpli prestatori.

Petrecem destul de mult timp unii cu ceilalți în ziua evenimentului și este important să existe conexiune și chimie, să știm că facem tot ce este uman și profesional posibil că la final, voi să aveți cea mai frumoasa experiență alaturi de noi, oamenii din spatele evenimentelor.

Totul începe cu o poveste. Absolut. Povestea voastră de iubire care v-a adus în contextul organizării și povestea voastră despre organizarea evenimentului. Iar începutul acestei povesti este data la care stabiliți că veți avea evenimentul. Așadar:

1- Căutarea locației potrivite pentru evenimentul frumos din viață voastră de cuplu. Locația în care ne aducem invitații și sărbătorim în cel mai frumos mod IUBIREA. Nu exista locație ideala pentru absolut țoață lumea, însă exista locație ideala pentru fiecare cuplu în parte. Din fericire, la ora actuala exista atât de multe locații în care se organizează evenimente, încât aveți o plaja destul de variata din care puteți alege.

Țineți cont de următoarele aspecte: ce vă place, cine sunteți, cum sunteți voi că și cuplu, unde v-ați simți cel mai în largul vostru și unde v-ați duce persoanele cele mai dragi la cea mai mișto petrecere din viețile voastre. Nunta este despre VOI. Despre IUBIREA ce vă leagă și despre momentele frumoase petrecute împreună. Nunta este despre Bucurie. Despre conexiune și simțire, despre familie și binecuvântare.

2- Căutarea unui BAND/ TRUPA/DJ care să puna accent pe trăirile și simțirile voastre, pe ringul de dans. Care să vă asigure că țoață lumea se vă distra și veți avea o petrecere mai frumoasa decât v-ați imaginat. Nu uitați că aceasta calitate a unui Band nu se afla în cele mai bune voci ci este un întreg ansamblu de servicii oferite, incluzând aici partea de ENTERTAIMENT pe care personal o consider imperios necesara.

Artiștii care vă sunt alaturi, band-ul care vă este alaturi în seara voastră speciala trebuie să aibă aceasta super calitate: Să fie buni entertaineri și să aibă capacitatea de a imparatasi cu voi și cu invitații muzica buna, voci impecabile, energie cât să cuprindă țoață locația evenimentului și bucuria a de fi alaturi de voi și de a canta. Cum te asiguri că ai ales band-ul potrivit?

Am analizat mult acest aspect și pot să vă menționez că am văzut și că se poate să ai toate aceste ingredinte în cadrul evenimentului tău.  Super Show, Super Energie, Super Interacțiune cu Invitații. Exista așa ceva în Romania.

Se poate și vă recomand să puneți accent pe acest segment. 80 % din ceea ce se întâmplă în noaptea nuntii voastre este în mâinile entertaimentului și a muzicii.

Faceți research serios și acordați importanta calității umane, a videoclipurilor prezentate și a transparentei cu care lucrează oamenii din spatele trupei. Primiti informația și transformați-o în ajutor pentru voi.

3 – Fotografia de eveniment – Ei bine, aici aș putea să povestesc zile întregi și cel mai probabil aș putea scrie și o carte de câteva sute de pagini cu povesti și situații, întâlnite în rândul evenimentelor la care am participat. Daca le adaug și pe cele ale altor colegi fotografi, aș putea crea un Atlas special cu întâmplări și situații.

Că fotograf de eveniment, abordarea mea în ceea ce privește evenimentele este simpla: Iubesc oamenii și momentele, iubesc IUBIREA, conexiunea cu oamenii și iubesc să caut frumosul în fiecare persoana pe care o întâlnesc.

Face parte din viață mea acest aspect și îl duc mai departe, îl cresc prin fotografia pe care o fac pentru sufletul meu și pentru oameni.

Sunt un fotograf om, care iubește oamenii și care considera că fiecare om are o latura fotogranica, are ceva special și merita că amintirile lui să fie extraordinare. Însă….atunci când iți cauți fotograful perfect pentru evenimentul tău ( știm deja că fotograful perfect nu exista, însă exista fotograful perfect pentru evenimentul și nevoile tale ), drumul acești căutări poate părea lung și puțin alunecos.

Faceți research, primiti o mulțime de oferte în PDF și nu știți cum să alegeți. Din perspectiva financiara sau din vibe-ul pe care vi l-a transmis activitatea fotografului. Poate că sunt mai mulți în același vibe, pe care îi simțim pe aceeași lungime de unda cu noi. Cum facem alegerea?

Identifica mai mult din portofoliul fotografului, chiar recomand să cereți câteva galerii complete, că să vă faceți o idee asupra întregului eveniment. De regula, eu trimit 2-3 galerii complete, de la nunti foarte diferite, astfel încât voi să vă dați seama ușor daca sunt alegerea potrivita vouă.

Stabiliți o întălnire cu fotograful care v-a atras atenția și povestiți-i despre viziunea voastră și nevoile voastre.

Începând de anul acesta, am decis că la MADAS să se întâmple lucrurile fix în ordinea aceasta. Discuțiile cu fiecare mire și mireasa care ajung la mine, sunt absolut necesare. Vreau să vă cunosc și să identificam împreună daca suntem potriviți unii pentru ceilalți. Daca mă pot ridica la așteptările voastre și daca la final, țoață lumea vă fi fericita și mulțumită. Este o decizie sincera atât pentru mine cât și pentru mirii mei.

La final, când tragem linie și creionam tot ceea ce s-a petrecut, vreau să fim liniștiți și bucuroși că totul a fost așa cum ne-am dorit. Nu uitați: o colaborare extraordinara trebuie să aveți cu fotograful din ziua nuntii voastre.

Fata de toți ceilalți prestatori, el și videograful petrec cel mai mult timp lângă voi în ziua nuntii. Toată ziua și țoață noaptea mai exact. Vreți să aveți lângă voi niste oameni mișto, care să aibă capacitatea și disponibilitatea emoțională să vă ajute atunci când aveți nevoie.

De exemplu, la multe nunti se întâmplă că presiunile și emoțiile din ziua nuntii să fie reflectate în starea miresei. Eu văd aceste detalii. Le simt și stiu cum pot să ajut mireasa să le depășească: O voce calda și o privire blândă, care iți aduce aminte preț de câteva secunde ce zi importanta este ziua aceea pentru tine și cât de mult ai așteptat-o.

4- Alegerea videografului – Videografia de eveniment are un aport foarte important în cadrul nunților. Imaginile generate de fotografi sunt faine, este adevărat.

Dar videgrafia este cu totul altceva. Capacitatea unui videograf bun/ artist de a vedea dincolo de momente și de a anticipa, de vana cadrele și de monta astfel încât povestea devine POVESTE. Pe viață. Povestea nuntii voastre, așezată frumos în mișcare, care conține cele mai importante momente ale voastre, trăirile și lacrimile, bucuria, nebunia și privirile călduroase ale invitaților voștri.

5 – Colaborarea cu un wedding planner – Am așezat acest aspect puțin mai tărziu, însă poate fi considerat că punct 3, înainte de alegerea furnizorilor, căci un wedding planner bun și dedicat vă vă ajuta în tot procesul organizatoric și vā vă lua multe griji de pe umeri.

Daca vă plac evenimentele tematice, impecabil organizate și cu o mulțime de detalii, cu atenție către fiecare mic aspect și cu organizare temeinica, un wedding planner este fix ceea ce vă trebuie.

6 – Make-up artist/ hairstylist – Faceți-vă research-ul, identificați ceea ce vă place și căutați oamenii potriviți pentru asta. Nu lasați lucrurile pe ultima suta de metri, aceste aspecte sunt foarte importante pentru că totul să fie impecabil. Recomandarea mea către miresele din 2023 și 2024 este să aleagă un make-up care le pune în evidenta trăsăturile naturale. Care vă evidențiază ceea ce aveți deja, care este curat și diafan, impecabil și frumos.

7 – Decorul / floristica / aranjamentele – La acest capitol, se creionează evenimentul după dorințele și deschiderea voastră. Căutați oamenii potriviți, pe care i-ați studiat în online și cu care trebuie neapărat să stabiliți o întălnire, căci totul trebuie să se întâmple în funcție de dorințele și viziunea voastră, lasând bineînțeles artiștii din domeniu să vă sugereze și să vă inspire cu vizunea lor.

8 – Momentele speciale din noaptea nuntii.

În aceasta categorie intra tot ceea ce considerați voi că poate face că evenimentul vostru să vă reprezinte și să aducă magie pentru voi și invitații voștri. Puteți alege o interpreta de muzica folclorica, daca vă doriți acest lucru. Puteți opta pentru un moment de dans special, sau o coregrafie diferita care să încânte publicul prezent la eveniment.

Puteți alege să vă surprindeți invitații cu mici surprize ( deschiderea este destul de larga și variata în aceasta direcție ). Totul poate să fie personalizat, fix după dorințele și așteptările voastre.

Evenimentul vostru reprezintă cea mai frumoasa poveste de dragoste, împărtășită cu cei prezenți, trăita în sufletele voastre și binecuvântată. Și fiecare prestator ales de voi trebuie să să fie onorat în a participa la un eveniment atât de special, creionat după dorințele și sufletele voastre.

Fiecare eveniment în parte, este o alegere pe care o faceți, împreună ( voi și fiecare prestatorii ). Voi îi alegeți și ei vă aleg. Și magia se conturează frumos, astfel încât, la final de eveniment să rămâneți cu zâmbetul pe buze și cu bucuria trăirii celui mai frumos eveniment din viață voastră de cuplu.

Sper ca aceste informatii sa ajunga la inimile voastre si sa va ajute in procesul organizarii evenimentului.

Cu bucurie,

Mada

Leave A

Comment