Catalina si Radu sunt oamenii pe care i-aș fi urmat pana în ” țările calde ” pentru a le fotografia evenimentul. Planul inițial presupunea ca evenimentul sa aibă loc în 2020, însă din ” motive meteorologice ” a fost amânat pentru acesta, precum marea majoritate a evenimentelor.

Imi plac la nebunie nuntile la care totul se întâmplă natural, simplu și în care oamenii sunt fericiți pentru ca asta este starea lor naturala. Și mai presus de orice, împărtășesc cu tine ( și cu aparatul foto din dotare ) starea lor de bine.

Sa iti dai voie sa fii relaxat, este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru ziua nunții tale. Lăsați tot stresul sa dispară și bucurați-va și apreciați pe deplin întreaga experiență. Pentru ca nunta voastră este o întreaga experiență, care trebuie sa fie plina de frumos, zâmbete largi, iubire și naturalețe.

Fotografiem atât de multe suflete în demersurile noastre și va pot spune cu mana pe suflet ca cele mai frumoase evenimente fotografiate de mine sunt cele în care oamenii sunt fericiți.  

Leave A

Comment