Primul articol de pe blog dupa o lunga perioada in care am tot asteptat ca lucrurile sa se indrepte intr-o directie pozitiva si sa reusim sa facem din nou ceea ce iubim cel mai mult: fotografierea sufletelor frumoase care isi sarbatoresc iubirea alaturi de cei mai dragi oameni.

Dragilor, am revenit cu povesti frumoase pe care sunt mandra sa le impartasesc cu voi. Povesti de dragoste pura, asezate pe paginile acestui site, armonizate cu emotiile ce au fost prezente in aceea zi.

Astazi povestesc si va arat imagini de la nunta Ioanei si a lui Andrei, o nunta care mi-a adus atat de multa bucurie la finalul anului trecut. Un eveniment realizat din suflet si pentru suflet, cu prieteni dragi, persoane faine si multa iubire care sa ii acopere pe toti.

Ioana si Andrei sunt genul de oameni calzi, buni si atat de empatici. Zambesc mult, fac lucrurile din suflet si se iubesc mai mult decat poate aparatul foto sa cuprinda. Nu exista pixeli pentru iubire, insa exista oameni care sa citeasca iubirea si sa o prezinta mai departe. Pentru ca amintirile voastre conteaza si valoreaza mult.

Locatie aleasa de miri este absolut minunata si va recomand cu caldura sa le faceti o vizita in online: BY THE LAKE.

Decorul si florile au fost realizate de talentatii: Maison Dadoo

Ps: Promit sa revin curand cu alte povesti minunate!

Leave A

Comment