Despre nunti si evenimente as putea scrie ( sincer si din toata inima ) la modul nesfarsit si as putea impartasi cu voi informatii care sa va ajunga pentru organizarea a minim 3 evenimente de toate felurile, asta pentru ca in timp si mai ales din pasiune, se strang notiuni multe si informatii pretioase.

In urma cu ceva vreme am scris pe blog despre ” SFATURI, SUGESTII SI RECOMANDARI PENTRU MIREASA DIN 2020 / 2021 “ , iar daca nu ati apucat sa cititi aceea postare, va rog din inima sa ii acordati cateva minute. Promit ca se merita!

Astazi, in contextul actual ( caci in trecut nu prevedeam nicio intrerupere a evenimentelor, nici in cel mai pesimist scenariu posibil ) actualizez informatiile si asez aici cateva impresii pe care le-am adunat ” …in timp de context neprietenos “

Dragilor, IUBIREA nu se reprogrameaza, iar perioada trecuta ne-a invatat ca putem trece peste lucruri pe care in trecut le-am fi considerat imposibile.

Nuntile de zi si restranse au devenit favoritele sezonului si cred cu tarie ca acesta va fi viitorul in domeniul evenimentelor. Poate unde admiram atat de tare ceea ce se intampla prin alte tari si vedeam culturile si traditiile lor si ne imaginam cum la un momentdat vom fotografia si noi evenimente in genul acela. Well, viata ne-a aratat ca se poate, iar 2020 si 2021 ne invata cat de mult se poate ca fiecare Eveniment, mic sau mare, de interior sau de exterior, mirese cu rochite super vaporoase, boho sau printese, miri cu costum kaki, negru sau alb, invitati care stau linistiti si nu intra in cadrele fotografilor sau invitati care documenteaza integral tot evenimentul, liniste si pace, stres si agitatie, flori si decor care infrumuseteaza locatiile in moduri incredibile vs evenimente in care nu se pune accentul pe partea florala, nunti traditionale, anti-nunti si nunti cat se poate de autentice, de toate acestea laolalta ne-a fost un dor incredibil.

Oamenii care au ales sa se casatoreasca si care au tinut din tot sufletul sa isi sarbatoreasca iubirea, au fost apreciati pana la cer. Ceilalti, care si-au amanat putin evenimentul si cu care ne vom vedea anul acesta si anul viitor, au fost apreciati tot pana la cer. Pentru ca deciziile le apartin si noi le suntem alaturi indiferent de alegerile lor. Suntem acolo pentru ei si pentru amintirile frumoase ce vor iesi din camerele noastre foto, punand toate emotiile si toata aventura in rezultatul final.

Dragilor, v-as putea da cateva sute de idei de ce sa va organizati nunta pe timp de zi si care sunt avantajele unui astfel de eveniment, insa cine sunt eu sa spun ce este cel mai bine pentru voi? Faceti cum simtiti si ce simtiti, caci la baza evenimentului sunteti VOI: SUFLETELE care pun toata dragostea si emotia in aceste evenimente frumoase, iar noi vom fi alaturi de voi pana la final! Pana la final de eveniment si inca putin dupa aceea.

Anunt oficial ca anul acesta voi face tot ce imi sta in putinta ca fiecare galerie a voastra sa ajunga cat se poate de repede la voi. Asta pentru ca, pe langa galerie pe care o primiti imediat dupa nunta ( preview-ul nuntii ) vreau sa sarbatoaresc aceste evenimente muncind ceva mai mult si facand posibila livrarea ceva mai devreme.

Ca si mentiune pe final de articol ( realizez cat de rar am inceput sa postez aici ), va incurajez sa tratati fotografiile din ziua nuntii cu maxim INTERES si Entuziasm. Nu doare, nu musca, nu se simte greutatea si GARANTAT, la final de eveniment iti vei multumi ca ti-ai facut timp pentru amintirile tale.

Graba din ziua evenimentului este un fenomen deja bine-cunoscut de noi, insa tine minte ca eu ( Mada ) si sunt convinsa ca si alti multi colegi de bransa, sunt acolo pentru AMINTIRILE TALE. Cele pe care ti le doresti acum, dar uiti de ele in ziua nuntii. Cele pe care le vei cauta in viitor, pe care le vei admira si aprecia mai mult, in timp. Tine minte ca eu sunt acolo sa iti amintesc ca avem o misiune si ca trebuie sa ne facem timp. Nu te stresez, nu te obosesc si nici nu actionez precum jurnalistii. Dar am grija, cu zambetul pe buze sa iti soptesc incet: Hei, te pot rapi 3 minute?

Concept & more : MOON EVENTS ( wedding planner minunat )

Leave A

Comment