We are beautiful for the way in which we love, the way that we treat each other, we speak and gesticulate.We are beautiful for seeking light into darkness, for pouring our heart and soul into things we are passionate about and value.

Cred foarte mult in simplitatea lucurilor, in naturaletea momentelor, in sufletele deschise, calduroase si zambetele largi ( asa cum am tot zis ). Cred ca nimic nu este pur intamplator, caci atragem lucrurile care sa vina in directia noastra si ne alimentam din energie. Suntem energie si daruim energie. Mi se intampla des ca in timpul evenimentelor sa pot schimba putin atitudinea oamenilor cu care lucrez, printr-un zambet larg. Le dau incredere ca totul este in regula, ca eu sunt acolo pentru ei si ca sunt fericita sa iau parte la eveniment. Ceea ce este complet adevarat. Suta la suta. Ma identific cu oamenii cu care colaborez si de cele mai multe ori, se leaga prietenii frumoase.?
Nu merg la niciun eveniment de pura complezenta sau din intamplare. Personal, consider ca legatura dintre fotograf si client ( cuplu ) trebuie sa existe, sa fie una stransa si musai sa ne cunoastem cu putin timp inainte. Asa ca dragilor, daca vreti ca evenimentele voastre sa va reprezinte, sa fie in stilul vostru, alegeti-va cu grija oamenii cu care veti colabora. Sunt detalii si substraturi pe care numai voi ca si cuplu le stiti. Lasati-va descoperiti.
Revenind la povestea noastra de astazi, cu Anisoara si Marius a existat chimie din prima clipa. Anisoara si Marius au atat de multa energie pozitiva incat te fac sa ii iei acasa. Sunt calmi, zambesc mult si se iubesc si mai mult.
Dragilor, sa fiu parte din povestea voastra a fost extrordinar! ❤️

Povestea lor din ziua cununiei o regasiti in imaginile de mai jos.

Leave A

Comment