Incep postarea de la nunta lor cu o marturie a miresei Andrada: “Nunta este un eveniment unic cu emotii si stari speciale pe care trebuie sa le traiesti la intensitate maxima! Ziua nuntii este despre voi 2 si despre iubirea voastra pe care o sarbatoriti si o impartasiti cu cei dragi. „Azi este despre noi”… acest gand trebuie sa va rasune undeva in minte pe tot parcursul zilei…”

Daca ar trebui sa rezum evenimentul si experinta alaturi de Andrada & Stefan as spune scurt: Atunci cand intalnesti oameni faini si cu care rezonezi, lucruri dragute se intampla.

Cred mult in compatibilitatea client – fotograf si mai cred ca este imperios necesar sa va alegeti furnizorii dupa sufletul si personalitatea voastra.

Posibil ca acum ceea ce scriu aici sa para pentru voi povesti de adormit copiii, insa peste ani aceste povesti va vor fi cu adevarat importante si de spus si aratat mai departe. Cum iti imaginezi ziua ta cea mare? Perfecta? Intr-o lume imperfecta, evenimentul tau poate sa fie perfect. Perfect in imperfect. Perfect pentru voi si pentru familiile voastre, pentru prieteni si pentru viitor.

Andrada, Stefan va multumesc ca m-ati ales.

Leave A

Comment