Fiecare nunta fotografiata naste in mine milioane se emotii si recunosc ca la aproape fiecare eveniment am lacrimi in ochi pe care cu greu le pot stapani. Mi se intampla acest lucru pentru ca sunt umana si empatizez foarte tare cu mirii mei. Sunt langa ei si pentru ei, 100 % dedicata si concentrata pe tot parcursul evenimentului. Este posibil sa uit sa beau apa sau sa mananc, insa niciodata nu uit sa am grija de cuplul meu. Sa am grija ca zambetul lor sa fie cat mai natural si cat mai larg. 

Pe Anca si Casian i-am cunoscut mai bine la sesiunea lor foto Save the Date si am descoperit doi oameni romantici si care se iubesc si se bucura tare sa fie unul in prejma celuilalt. Subliniez finut acest aspect caci unii dintre noi uitam sa ne bucuram de prezenta oamenilor pe care ii iubim. 

Nunta lor a fost exact asa cum si-au imaginat-o. O nunta de zi, relaxanta si plina de continut, intr-o locatie care noua ne place foarte tare: The Wedding House. Familia si cei mai dragi oameni le-au fost alaturi, i-au incurajat si binecuvantat. 

Pentru ca se intampla foarte rar sa fotografiem nunti de zi, incurajam din suflet mirii sa ia in calcul aceasta varianta si sa isi organizeze nunta ziua. Este mult mai putin obositor pentru voi si exista timp pentru fiecare etapa. In plus, toata lumea participa la momentul tortului. 

Anca & Casian, va multumesc va m-ati ales sa fiu parte din magia voastra!

 

Cu drag,

Mada Stoica 

Leave A

Comment