I was beginning to believe that a very few times in your life, if you were lucky, you might meet someone who was exactly right for you. Not because he was perfect, or because you were, but because your combined flaws were arranged in a way that allowed two separate beings to hinge together.

Ana & Dan in ziua nuntii lor ( prima parte- cununia civila ). Am cunoscut-o pe Ana printr-un schimb de mesaje pe pagina de facebook. Stiti genul acela de mesaje pe care isi doresc toti fotografii sa le primeasca ( introducere frumoasa, cuprins cuprinzator, detalii, idei si intr-un final povestea lor ) ?

Ei bine, Ana a fost genul meu de client ideal. M-am bucurat tare cand am citit mesajul ei si i-am raspuns super entuziasmata. Sunt atat de fericita cand oamenii daruiesc putin din timpul lor, scriindu-ne lucruri care ne pot apropia de ei. Ca fotograf, ai nevoie de ceva mai mult de la oameni. Ai nevoie de cuvinte, de detalii, de entuziasm, de iubire si cateodata de putina daruire. Sa poti patrunde in intimitatea lor si sa le spui povestea mai departe, prin imagini.

Impreuna, sunt un intreg iar separat se cauta in permanenta. Energia lor pozitiva este coplesitoare. Te face sa vezi frumosul din oameni si sa stai departe de tot ce te-ar putea indeparta de fericire. Iar iubirea lor  te face sa mergi acasa si sa-ti iei omul in brate si sa ii povestesti ca ceea ce aveti voi, au si altii. Iar daca nu ai ¨om¨, sa-l cauti, undeva acolo te asteapta si te cauta.

Ana, Dan cu voi a fost usor. Sunteti un intreg privit din toate unghiurile. ❤️

Leave A

Comment