Nu am postat de blog de ceva vreme și simt că ar trebui să o fac mai des. Mi-aș dori să va pot povesti despre fiecare cuplu frumos pe care îl fotografiez însă câteodată cuvinte mi-s puține în față unor iubiri atât de mari .

Personal cred că atunci când iubești lumea întreagă este un loc mai bun, iar pentru cei ce se iubesc, locul mai bun este acasă, unul lângă celălalt. Nu va feriți să iubiți sau să va arătați iubirea. Nu va feriți nici să ne-o arătați nouă, fotografilor căci peste ani imaginile generate de noi vor fi mai prețioase decât oricând, vor fi mărturii reale a ceea ce simțeați și ce simțiți în continuare .

Suntem norocoși și nu conștientizăm câteodată cât de mult. Că putem iubi, că prindem aripi și că suntem iubiți cu adevărat. Suntem căldură și lumina, unde magice, umani. Realizez zilnic că suntem mici părtași a unor lucruri atât de mărețe .

Fotografiez oameni fericiți și evenimente fericite. Surprind bucuria în toate formele ei și sunt mândră că pot să o împărtășesc cu voi.

Povestea din spatele imaginilor: Amelie și Sebita se cunosc de multă vreme. Se iubesc nebunește și sunt conectați până la cer și înapoi. Se joacă împreună, rad mult și din suflet, călătoresc mai mult decât oricare dintre noi și își cresc foarte fericiți broscuțele țestoase . 🌿

Leave A

Comment