Salut, eu sunt Mada, un fotograf de nunta permanent in căutarea poveștilor și a conexiunii dintre oameni. Fotografia a devenit pasiunea vieții mele și am descoperit-o fiind deja adult. M-am îndrăgostit iremediabil de oameni și de poveștile din spatele lor și am devenit la scurt timp fotograf de nunta cu norma întreaga. Este jobul pe care l-as face 100 % pe imbratisari dacă in viața nu am avea nevoie de bani.

Ma indentific cu partea artistica și este primită moștenire din familie. Tatăl meu este coregraf și toată viața mea s-a învârtit in jurul artei. Am dansat, am cântat, am scris și acum le fac pe toate acestea, prin fotografie.

Sunt un om simplu care iubește naturalețea și spontaneitatea, care pune accent pe oameni și pe povesti, pe momente și pe vise. Atunci când nu fotografiez ma inspir din natura și ma deconectez admirând oamenii  sau mâncând Nachos in fata Netflixului. 

Imaginile mele va vor spune mai multe despre mine decât as putea eu sa povestesc. Sper doar sa transmită ca am ales sa fiu un fotograf pentru ca sunt îndrăgostită de oameni și de emoții. Pentru ca văd Frumusețea acolo unde alții nu o văd, in micile detalii și lucrurile mărunte. Și pentru ca îmi doresc sa spun Povesti incredibile pri imaginile mele. Poate chiar povestea voastră. 

I’m ALL about serving you with an INCREDIBLE experience.