About us • Madas | Destination Wedding Photographer

Salut, eu sunt Mada, un fotograf de nunta permanent in căutarea poveștilor și a conexiunii dintre oameni. Fotografia a devenit pasiunea vieții mele și am descoperit-o fiind deja adult. M-am îndrăgostit iremediabil de oameni și de poveștile din spatele lor și am devenit la scurt timp fotograf de nunta cu norma întreaga.

Sunt un om simplu care iubește naturalețea și spontaneitatea, care pune accent pe oameni și pe povesti, pe momente și pe vise. Atunci când nu fotografiez ma inspir din natura și ma deconectez admirând oamenii  sau visând cu ochii deschisi.

Imaginile mele va vor spune mai multe despre mine decât as putea eu sa povestesc. Sper doar sa transmită ca am ales sa fiu fotograf pentru ca sunt îndrăgostită de oameni și de emoții. Pentru ca văd Frumusețea acolo unde alții nu o văd, in micile detalii și lucrurile mărunte. Și pentru ca îmi doresc sa spun Povesti incredibile prin imaginile mele. Poate chiar povestea voastră. ❤️

Cred in experiente incredibile, in conexiune umana extraordinara si consider ca drumurile noastre au aceeasi misiune finala: ca povestea voastra de dragoste sa fie povestita intr-un mod extraordinar, cu accent pe ceea ce sunteti impreuna.

Iubirea ne aduce mai aproape, ne inalta sufletele si ne face sa vedem aspectele vietii atat de frumos conturate.

                                   WE’re ALL about serving you with an INCREDIBLE experience.