01.iulie 2017 – cod portocaliu de canicula-  cea mai calduroasa zi de pana acum , mult optimism si veselie cat cuprinde- exact asa ne-am inceput ziua noi 3 ( Razvan, Andra si eu) , caci ne-am propus sa  bem cafeaua de dinaintea evenimentului impreuna, pentru a pune la punct ultimele detalii. Imi place enorm sa am aproape oamenii cu care colaborez, sa fiu la curent cu fiecare detaliu si sa ii ajut cat se poate in ziua evenimentului lor. Sunt lucruri care nu se vad in imagini, insa ele exista. Povestea pe care imi doresc sa o transmit mai departe vreau sa fie corecta, sincera si reala 🙂  Ziua nuntii exact asa cum a fost ea. Fara masti si fara filtre. Pura!

Ne-am cunoscut inca de anul trecut si am aflat odata cu prima discutie cum vad ei lucrurile si cat de natural privesc fiecare etapa. Ah, cat de mult imi place simplitatea! Si cat de mult apreciez oamenii care se bucura sincer de fiecare moment.  Relaxarea in timpul evenimentului este  absolut necesara. Sa te poti detasa si sa privesti lucrurile cu maxim de optimism si caldura este esential,  caci altfel cum iti vei aminti de ~ Cea mai frumoasa zi din viata ta ~ ?  M-am bucurat cat se poate de tare alaturi de cei doi miri, Razvan si Andra caci au simtit fiecare participa din evenimentului lor, chiar si apa rece din piscina ( era chiar rece ). Cum era de asteptat, invitatii nu i-au lasat singuri si s-au alaturat rand pe rand spectacolului din piscina.

Andra, Razvan, as putea lejer sa scriu o parte dintr-o carte despre nunta voastra si despre cat de minunat m-am simtit alaturi de voi si de invitatii vostri super simpatici. Chiar nu am simtit cele 43 de grade la umbra. Sa fiu fotograful evenimentului vostru a fost extraordinar!

Va imbratisez, oameni faini!

Cu drag,

Madalina Stoica

Leave A

Comment