„Căutându-ma pe mine…te am găsit pe tine, adică tot pe mine.” ( Diana)

Am primit povestea Dianei in februarie. Povestea lor de dragoste  mi-a placut foarte mult si mi-a dat idei legate de sedinta foto ce avea sa urmeze. Am intrebat-o pe Diana cum vede ea apusul soarelui ( stiind ca aceea este ora mea preferata in fotografie) si am primit imediat raspunsul ei: ” Raze calde se pogoară către pământ și luminează într o culoare blândă auriu-aramie si mângâie iarba, copacii si totul, creând o atmosfera de poveste fantastica în care florile canta, păsările îți zâmbesc și universul te îmbrățișează cu tot ce are mai bun!”

V-am tot spus ca imi plac povestile povestite frumos si oamenii atenti la detalii. Incep sa cred ca am cel mai frumos job din lume : ascult oameni povestindu-si iubirea, ii fotografiez iubindu-se si impreuna cream amintiri extraodinare, pentru toata viata. Ce ar putea fi mai frumos de atat?

„De atunci și pana acum … pot spune ca e prima oara în viata mea când iubesc și sunt iubita asa cum nu am mai trăit . Același sentiment îl împărtășim amândoi și ne bucuram în fiecare zi unul de altul fără sa ne pese ce cred și spun alții.
Dragostea e ciudata…poate ca a trebuit sa trăim anumite experiente de viata, ca sa ne aducă aici, acum…împreună! Nu as fi fost cine sunt acum pentru el și nici el pentru mine!!! ” ( Diana)

 

Leave A

Comment