Nu stiu cat de repede va gasiti voi inspiratia atunci cand scrieti un text, insa eu astazi am fost efectiv blocata. Niciun cuvintel nu a dorit sa ramana scris. Toate s-au sters pana acum, cand am hotarat sa raman totusi cu ceva asezat pe foaie, scuzati – pe monitor.  Sa povestesc despre Denisa si Mihai este greu, caci m-am obisnuit sa povestesc cu ei  mai mult decat despre ei. Sunt oameni faini si plini de viata. Genul de oameni cu care am o compatibilitate 100 % in ale prieteniei. Genul de oameni cu care ma joc Carcasonne toata noaptea si de la care am pretentia sa nu-si lase cucerit niciun teritoriu ( Cine a jucat Carcasonne va intelege) . Sunt genul de cuplu pe care nu ai cum sa nu il indragesti.

Mihai este pasionat de calculatoare. Cred ca pot spune ca de fapt, Mihai este îndrăgostit de Denisa ( in primul rând ) și apoi de calculatoare ( tehnologie) . De montat, de demontat , de mici probleme cu programele, de instalari de reinstalari. Sa nu va mai spun ca și al meu calculator tot de el este făcut. Abia aștepta sa ii spun ca ceva nu este cum îmi doresc, sa poată face schimbări.

Denisa, este cea mai calma persoana pe care am întâlnit-o. O vezi și îți inspira liniște. E calma și liniștita. Curios, căci trăim intr-o lume tare agitata. Cred ca are ea un secret bine  ascuns.

Liniștea ( Denisa) și tehnologia ( Mihai ) se căsătoresc. Curând, pe 23 Septembrie. Iar eu, nu ma pot bucura mai mult ca am sa le fiu alături din doua ipostaze : Prieten și Fotograf.

Dragilor, sa aveți o viața de poveste împreuna, toate planurile si dorințele voastre sa se împlinească și sa nu va lăsați sufletele sa îmbătrânească!

„Când plecam unul de lângă celălalt nu ni se părea că ne despărţim, ci că mergem să ne aşteptăm altundeva.” — Cesare Pavese


 

Leave A

Comment