fbpx

Cred in puterea magica a povestilor spuse prin imagini. Oamenii care sunt diferiti, care inteleg viziunea mea artistica si care apreciaza experienta pe care o pot oferi sunt Genul de oameni cu care imi doresc sa colaborez. Daca sunteti in cautarea unui fotograf cu aparatura fancy, nu sunt genul vostru in mod categoric. Toata lumea merita un fotograf care sa acopere nevoile lor si care sa fie pe stilul lor. Pentru mine este important ca in ziua NUNTII TALE sa ma privesti ca pe un prieten, nu ca un prestator de servicii.

Vreau sa te  cunosc si sa aflu tot ceea ce este important pentru tine. Sa stiu cum v-ati cunoscut, ce va place sa faceti impreuna si ce pasiuni aveti. Imi doresc sa imi trimiti imagini cu fiecare lucru la care te-ai gandit legat de nunta, imagini cu rochia, cu pantofii si cu viitorul buchet. Pentru ca atunci cand ne cunoastem unii pe altii ca si prieteni, pot captura povestea voastra de dragoste intr-un mod autentic si original.

Cred in conexiuni si in povesti de dragoste curate. In aventura, in curaj si in dorinta de a pastra vii momentele pentru mult timp. 

 

Think we’re a fit!? Introduce yourself and let’s get this adventure started!

¨When you are searching for a wedding photographer, you are wondering if he/ she will be able to capture all the important moments for you. Naturally, Madalina did this. We are very happy to be part of this journey, and to have amazing photos!¨ Luana Toma 

 ¨Prima sedinta foto pe care am avut-o cu Madalina a fost de Craciun. A fost magic. Am ascultat colinde, am baut ceai si am ras. MULT ! 

Cea de-a doua sedinta s-a simtit “ca acasa” . Este un om care ti se lipeste de suflet. Totul a fost foarte natural si ne-am simtit mi-nu-nat! 
Cireasa de pe tort a fost albumul de POVESTE pe care i l-am facut cadou viitorului meu sot. Jur, nu exista modalitate mai frumoasa de a-i arata unui om ca il iubesti decat arantandu-i prin poze cu voi...razand ❤️ 
Pozele Madalinei sunt EMOTIE! 
Multumim,Madalina…pentru TOT! ¨Giulia Eftimescu 

¨Am cunoscut-o pe Mada in cautarea unui fotograf care sa ne surprinda emotiile in doua dintre cele mai frumoase zile din viata noastra, cununia civila si nunta . Inca de la prima noastra conversatie pe skype am stiut ca am facut cea mai buna alegere, convingere care a fost confirmata chiar in ziua cununiei civile. Grija ei pentru detalii, interesul manifestat spre a ne cunoaste cat mai bine si caldura cu care ne-a vorbit de fiecare data ne-a facut sa castigam pe langa un fotograf minunat si o prietena draga . Datorita ei, avem pe langa amintirile din sufletul nostru si dovada emotiilor traite materializata prin fotografiile realizate. Multumim din suflet si abia asteptam sa ne vedem in continuare . ¨Andreea Elena