“A thing that you see in my pictures is that I was not afraid to fall in love with these people.”  — Annie Leibovitz

Eu sunt Madalina , am 31 de ani si sunt din Ploiesti. Ador sa fotografiez nunti, cupluri, sesiuni de  logodna, familii, iubire si rasete in cele mai calduroase momente.

Ca fotograf, imi plac emotiile traite natural . Fara a interveni in procesul firesc al lucrurilor din cadrul evenimentului / sesiunii foto. Misiunea mea este sa va fotografiez pe voi intr-un mod artistic, insa original. Imi doresc sa redau imagini fotojurnalistice oneste , in care sa regasiti distractia ,fericirea si emotiile din ziua evenimentului vostru, pe care sa fiti mandri sa le impartasiti pe retelele de socializare, cu prietenii si familia.

Cred cu tarie ca Fotograful de nunta trebuie ales cu Sufletul, caci amintirile voastre sunt nepretuite. Trebuie sa existe conexiune si incredere. Increderea ca prin intermediul aparatului foto, voi spune povestea voastra mai departe, corect.

Daca iti plac imaginile mele si ai simtit ca suntem pe aceeasi lungime de unda, atunci sunt sanse mari sa cream o experienta incredibila. Incerc sa pastrez fiecare eveniment unic si natural. M-as simti onorata sa iau parte la evenimentul tau si sa devin parte din povestea voastra.

Cateva lucruri despre mine:

♥ Ador sa calatoresc.

♥ Ador Pizza & Pasta , mancarea chinezeasca, Nachos si porumbul fiert.

♥ Imi plac serialele si mini- seriile ( Friends, Vikings , Games of Thrones , etc ).

♥ Imi place sa cant si o fac de cate ori am ocazia.

♥ Imi place sa merg pe bicicleta

♥ Imi plac Oamenii, la nebunie. Cred ca asta este dintre motivele pentru care m-am apucat serios de fotografie.